Φυστίκια
Φυστίκια

Φυστίκια

Η εταιρεία Γραίγος ΕΕ καθετοποιεί την παραγωγή, επεξεργασία και το εμπόριο κελυφωτού φυστικιού (pistachio) αξιοποιώντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία 30 ετών και προσωπικό μεράκι.

Το κλίμα της Ελλάδας μετα ζεστά και ξηρά καλοκαίρια και ιδίως της Αττικής, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των ξηρών καρπών, δίνοντας στα φιστίκια μας υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση.

 

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης, μηχανικής επεξεργασίας και τα κτήματα φυστικιού βρίσκονται στην περιοχή του Αυλώνα αποτελούμενα από 2500 δένδρα ηλικίας από 1 εως 35 ετών. Καθ᾽όλη τη διάρκεια του έτους καλλιεργούνται με αφοσοίωση και επίβλεψη απ᾽τον γεωπόνο Γραίγο Γιώργο.

Φυστίκια

Φροντίζουμε πολύ τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής καθώς και την ποιότητα και εμφάνιση των καρπών. Εφαρμόζοντας χειροδιαλογή ξεχωρίζουμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια, με ανοιχτό άσπρο κέλυφος, ζωντανό πράσινο χρώμα ψίχας και βελούδινη γεύση.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να παράγει, να επεξεργάζεται και να εμπορεύεται τα καλύτερα ελληνικά φυστίκια, διατηρώντας έτσι την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια της δείχνουν οι συνεργάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Φυστίκια
H ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!