Η Εταιρεία

H εταιρεία Γραίγος ΕΕ ιδρύθηκε το 1993 από τον Γραίγο Γιώργο (γεωπόνο) και έως σήμερα στελεχώνει άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Το φυσικό κατάστημα της εταιρίας εδρεύει στον Αυλώνα Αττικής στο 114οχλμ Αθηνών – Χαλκίδος με ιδιόκτητες ειδικές εγκαταστάσεις.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών στον σύγχρονο αγρότη σχετικά με την καλλιέργεια, φυτοπροστασία και λίπανση των φυτών, αξιοποιώντας άριστη ποιότητα προϊόντων. Eεξειδικευόμαστε στην εμπορία και καλλιέργεια σπόρων – υβριδίων καρότου και κατέχουμε περήφανα την πρωτοκαθεδρία αυτού σε πανελλαδικό επίπεδο.

H εταιρεία

Έπειτα έλαβε χώρα μία νέα επιχειρηματική επέκταση στον χώρο της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίου κελυφωτού φυστικιού (pistachio). Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία 30 ετών στην καλλιέργεια φιστικιού σε συγκερασμό με το ευνοϊκότατο κλίμα της ευρύτερης περιοχής (Αττικής) εξασφαλίζει έναν καρπό εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης, μηχανικής επεξεργασίας και τα κτήματα φυστικιού βρίσκονται στην περιοχή του Αυλώνα αποτελούμενα από 2500 δένδρα ηλικίας από 1 εως 35 ετών. Καθ᾽όλη τη διάρκεια του έτους καλλιεργούνται με προσωπικό μεράκι και αφοσίωση. 

H εταιρεία

Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις από την επιλογή καλλιέργειας, τη σπορά, τη φύτευση μέχρι και την συγκομιδή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του σύγχρονου αγρότη.

H εταιρεία
H ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!