Πολιτική επιστροφής

Αναλυτικός Οδηγός Επιστροφής

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης
Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών.

Μόνο αχρησιμοποίητα, άθικτα, σε τέλεια και μη αλλαγμένη κατάσταση προϊόντα μπορούν να επιστραφούν.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να παραδίδονται στον πελάτη με ασφαλή συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
Η Γραίγος Ε.Ε. δεν είναι υπεύθυνη αν συμβεί κάποιο ατύχημα μετά από κακή χρήση.
Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με νερό, ή με υγρά.

Σημείωση: Εάν σας στείλουμε προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή φθαρμένα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών από την παράδοση της συσκευασίας για να εξασφαλίσετε την αντικατάσταση.
Η κανονική διαδικασία επιστροφής δεν ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.
Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

2295 041984
[email protected]
Αθηνών-Χαλκίδος 114,
190 11 Αυλώνα Αττικής

H ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!